Kwaliteit zit bij ons in het DNA

We beseffen als geen ander dat kwaliteit en hygiëne onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Omdat hygiënisch werken onze topprioriteit heeft en we daarnaast hart voor ons product hebben kunnen wij dagelijks een kwalitatief hoogwaardig product van constante kwaliteit leveren. 

We zijn goed in wat we doen maar willen toch steeds beter worden. Onze kwaliteitsmanager waarborgt dat al onze mensen over voldoende kennis beschikken en bekijkt onze processen steeds kritisch, zodat we steeds weten dat we het juiste doen. Kritisch zijn met en op elkaar is wat ons scherp houdt. Samen maken we mooie en veilige producten waar dagelijks vele mensen met een gerust hart van kunnen eten. 


IFS Higher Level

Dat we het juiste doen willen we niet alleen voor onszelf bevestigd zien. We zijn er trots op en willen dit met de buitenwereld delen. Wij laten ons daarom vrijwillig controleren volgens de IFS (International Food Standard) norm. Dit betekent dat een externe partij jaarlijks komt controleren of wij aan alle door IFS gestelde eisen voldoen. Deze controle werd telkens bekrachtigd met een IFS certificaat Higher Level.   Door dit certificaat kunnen afnemers erop vertrouwen dat wij onze (kritische) bedrijfsprocessen goed op orde hebben en daardoor een veilig product kunnen garanderen.

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn uiteraard niet aan een parameter af te meten. Binnen IFS wordt daarom onder andere gecontroleerd hoe ons bedrijf wordt aangestuurd, hoe een bedrijf zelf de kwaliteit van haar producten garandeert, welke controles er worden uitgevoerd bij en op leveranciers van onze grondstoffen, maar bijvoorbeeld ook welke schoonmaakmiddelen wij gebruiken en hoe wij weten welke uien van welke teler er in welk zakje ui terecht komen.   


Innovatie

Een mooi product produceren dat door iedereen veilig gegeten kan worden kan natuurlijk alleen maar door gebruik te maken van de nieuwste technieken en door samen te werken met de juiste partners. Onze machines zijn uniek en speciaal op onze wensen afgesteld. 


Smits Uien is IFS Higher level en GMP+ gecertificeerd.

Klik op het certificaat om per e-mail een exemplaar op te vragen.