Cool bakje!

Smit’s Uien denkt graag mee met haar klanten. Daarom hebben we een speciaal uienkoelbakje laten ontwikkelen. Geheim van het bakje is de dubbele wand, die is gevuld met een speciale gel. Hierdoor kunnen de gesneden uitjes prima uren buiten de koelkast bewaard blijven, zonder dat ze aan kwaliteit inboeten. Een ideale oplossing dus voor bijvoorbeeld cafetaria’s en viswinkels.

   


Gebruiksaanwijzing

Plaats het bakje voor gebruik minimaal tien uur ondersteboven in de vriezer. Laat het bakje vervolgens even ‘bijkomen’ totdat de rijp eraf is, waarna u het kunt vullen met 1 kilo uitjes. Door de speciale behandeling van onze uien, is het bakje alleen geschikt voor producten van Smit’s Uien. Andere of zelf gesneden uien kunnen namelijk bevriezen.

Bij een temperatuur van ongeveer 25°C blijft het bakje minimaal 7 uur onder de 7°C. Zorg er wel voor dat u het bakje afsluit op momenten dat u geen uitjes gebruikt. Schep na gebruik de eventueel overgebleven uitjes uit het bakje en reinig deze. Het bakje kan temperaturen tot 90°C aan en kan dus prima in de vaatwasmachine. Maar voorkom te grote temperatuurverschillen en leg het bakje niet direct vanuit de vaatwasser in de vriezer. Dit kan namelijk leiden tot bolvorming.
 

Voor meer informatie klik u hier voor de specificaties - direct bestellen